Nyt etsitään vapaaehtoista!

Tältä sivulta näet millaisiin vapaaehtoistoiminnan avunpyyntöihin tällä hetkellä etsimme vapaaehtoista.

Ei hätää, jos et löydä tältä sivulta itsellesi mielekkään kuuloista vapaaehtoistoimintaa. Ota yhteyttä Rönsyyn ja mietitään yhdessä mitä vapaaehtoistoiminta voisi juuri sinun kohdallasi tarkoittaa!

Tällä sivulla näkyvien pyyntöjen lisäksi vapaaehtoistoimijoita kaivataan jatkuvasti erilaisiin tehtäviin esimerkiksi asumispalveluyksiköihin. 

Sivu päivitetty 4.4.2019

Vapaaehtoista vertaisohjaajaa Hämeenkyrön Nivelpiiriin

”Suomen Nivelyhdistys järjestää vertaistukea yli 50 paikkakunnalla. Vertaistukiryhmät eli nivelpiirit kokoontuvat yleensä kerran kuukaudessa kesäkuukausia lukuun ottamatta. Nivelpiirien kokoontumisiin voi osallistua, vaikka ei olisikaan yhdistyksen jäsen. Maksuttomat kokoontumiset toteutuvat mm. vapaamuotoisina tapaamisina, nivelterveyttä eri näkökulmista lähestyvinä luentoina ja tietoiskuina sekä liikuntapiireinä.

Kutakin nivelpiiriä ohjaa yksi tai useampi vapaaehtoistyöntekijä, jotka huolehtivat tapaamisten käytännön järjestelyistä. Etsimme nyt uusia ohjaajia Hämeenkyrön nivelpiiriin. Ohjaajalta ei vaadita mitään erityistaitoja; halu auttaa muita samassa elämäntilanteessa olevia riittää. Vapaaehtoisten ohjaajien apuna ja tukena toimivat Suomen Nivelyhdistyksen aluesuunnittelijat, jotka myös kouluttavat vertaisohjaajat uuteen tehtäväänsä.

Lisätietoja antaa aluesuunnittelija Hanna Jungman,                         GSM 050 5252 078, hanna.jungman@nivel.fi


Ulkoiluapua ja ystävätoimintaa ikäihmisille

Haluaisitko toimia ystävänä ja ulkoiluapuna ikäihmiselle? Ota yhteyttä Rönsyyn, tällä hetkellä etsimme useammalle kotona asuvalle ikäihmiselle vapaaehtoistoimijaa avuksi ja iloksi arkeen!

Saattoapua lääkärireissulle

Olisiko sinulla silloin tällöin aikaa lähteä saattamaan apua tarvitsevaa lääkärireissulle tai muihin menoihin? Saattajaa tarvitaan usein liikuntakyvyn heikkenemisen, muistisairauden tai turvattomuuden tunteen vuoksi. Saattoavun tarjoamisesta ei koidu vapaaehtoiselle kustannuksia. Ota yhteyttä Rönsyyn!

Hämeenkyrön seurakunnalla tarjolla olevia vapaaehtoistehtäviä

Alla olevan linkin kautta näet millaisiin vapaaehtoistehtäviin Hämeenkyrön seurakunta etsii tällä hetkellä vapaaehtoisia!

Vapaaehtoistoimijaksi Hämeenkyrön seurakuntaan

ATK-ohjaajaksi ikäihmiselle

Tällä hetkellä etsimme vapaaehtoisia atk-ohjaajia ikäihmisille. Atk:n perustaidot ja halu auttaa riittävät, me perehdytämme ja tuemme sinua. Ota yhteyttä Rönsyyn!