Yhteisen tekemisen tie- esiselvityshanke 1.5.-30.11.2021

Yhteisen tekemisen tie- esiselvityshanke on Joutsenten reitin Leader- rahoitteinen hanke. Hankkeen tavoitteena on luoda yhdessä yhdistysten, kunnan, kuntalaisten ja yritysten kanssa Yhteisötilatoimintamalli. Malli, jossa vastattaisiin seuraaviin yhteisötilaan liittyviin kysymyksiin: missä, miten ja mitä toimintaa?   

Hankkeen alussa tehdään kartoitukset tarpeista, toiveista ja toiminnoista yhdistyksille/yhteisöille ja kunnan eri palvelualueille. Lisäksi kuullaan kuntalaisten ajatuksia ja toiveita. Kuntalaisten on mahdollista vastata kyselyyn alla olevan sähköisen linkin kautta tai täyttää paperinen versio, joita saa Rönsyn toimistolta (auki to klo 13-15 muulloin soita ja varmista paikalla olo puh. 0505771830) 

Kartoitusten pohjalta syksyn työpajoissa luodaan yhdessä paikalliseen toimintaan sopiva malli. Työpajoihin ovat kaikki tervetulleita ja niihin otamme ilmoittautumiset. Syyskuussa pidettävien pajojen alustava aikataulu: keskiviikkoisin 1.9., 8.9., 15.9., 22.9.  klo 17-19.30.

Hanketta hallinnoi Hämeenkyrön Yrityspalvelut ja omarahaosuudesta vastaa Rönsy ry.

Hanke on kaikille asiasta kiinnostuneille avoin, joten ole rohkeasti yhteydessä hankepäällikkö Eija Mäkipäähän eija.makipaa@hronsy.fi / p. 050 5771830


Linkki kuntalaisille osoitettuun kyselyyn:

https://forms.gle/iRsmFzHFK8TDziAK6


HANKKEEN KESÄ 2021 AIKAISIA TOIMINTOJA:

Ideakaffeet ja ideailtapalat ovat Rönsyn toimistolla os. Torikatu 8 

( käynti lajittelupisteen puoleisesta päätyovesta)