Yhteisötila Toritupa

Hämeenkyrössä toimivat yhdistykset ovat lyöneet voimavarat ja rahat yhteen ja vuokranneet käyttöönsä yhteisen tilan osoitteesta Torikatu 8, Kyröskoski.

Tilassa toimii tällä hetkellä useampi yhdistys, jotka ovat sitoutuneet yhdessä luotuihin arvoihin, visioon ja pelisääntöihin. Lisää toimijoita mahtuu mukaan :) joten ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää.

Yhteisessä tilassa on kolme kokoushuonetta (kaksi isoa ja yksi pienempi tila) ja ne ovat vuokrattavissa 25€/2h tai 80€/päivä. Isompien tilojen yhteydessä on keittiö. Vuokraus tapahtuu ottamalla yhteyttä yhdistys@hronsy.fi tai soittamalla p. 050 576 2552. 

Hyvä luo hyvää - yhdessä paljon enemmän!

Torituvalla ja kaikissa siellä järjestettävissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa noudatamme yhdistysten yhdessä luomia turvallisemman tilan periaatteita. Turvallisemman tilan periaatteilla pyritään luomaan tila, jossa kaikki omalla toiminnallaan rakentavat yhdenvertaista, kunnioittavaa sekä avointa ilmapiiriä.

Kunnioitetaan toistemme henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa. Jokaisella on omat henkilökohtaiset rajansa, joita voi kunnioittaa esim. kysymällä lupaa halata tai jättämällä pois henkilökohtaisista asioista kyselemisen. Pyydetään myös tarvittaessa tilaa itsellemme. 

Kohdataan toisemme avoimin mielin ja tasavertaisina. Ei tehdä oletuksia kenenkään seksuaalisuudesta, sukupuolesta, kansallisuudesta, etnisyydestä, uskonnosta, arvoista, sosioekonomisesta taustasta, toimintakyvystä tai terveydestä.

Annetaan tilaa. Pyritään huolehtimaan siitä, että kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun. Ei jyrätä muiden mielipiteitä ja annetaan kaikille puheenvuoro. Otetaan vastaan uudet aiheet, henkilöt ja näkökulmat ennakkoluulottomasti. 

Ollaan vastuussa omasta toiminnastamme ja käytöksestämme. Annetaan toisillemme myös mahdollisuus erehtyä ja pyritään oppimaan virheistämme ja toisiltamme. Pyydetään anteeksi, kun loukkaamme. 

Puututaan häirintään ja tuetaan toisiamme. Kerro, jos olet tullut häirityksi ja kysy myös häirityksi tulleelta, haluaako hän apua tai tukea. 

Nautitaan ja pidetään hauskaa! Kysytään, jos jokin asia mietityttää.