Yhteisötila Toritupa

Hämeenkyrössä toimivat yhdistykset ovat lyöneet voimavarat ja rahat yhteen ja vuokranneet käyttöönsä yhteisen tilan osoitteesta Torikatu 8, Kyröskoski.

Tilassa toimii tällä hetkellä useampi yhdistys, jotka ovat sitoutuneet yhdessä luotuihin arvoihin, visioon ja pelisääntöihin. Lisää toimijoita mahtuu mukaan :) joten ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää.

Yhteisessä tilassa on kaksi kokoushuonetta (iso ja pieni) ja ovat vuokrattavissa 25€/2h tai 80€/päivä. Vuokraus tapahtuu ottamalla yhteyttä yhdistys@hronsy.fi tai soittamalla p. 050 576 2552. Yhdistyksellä ei ole palkattua henkilökuntaa, mutta pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian :)

Yhdistysten tila mahdollistui varainkeruukampanjassa (3-5/22) saatujen lahjoitusten myötä joten suuri kiitos kaikille lahjoittajille!

Lahjoitusten ja yhdistysten maksujen myötä toiminta on varmistettu nyt vuoden 2022 loppuun. Tavoitteena on saada yhteisen tilan toiminta jatkumaan ja vakiintuneeksi ja sen eteen teemme töitä. 

Mikäli sinulla on hyviä ideoita toiminnan jatkuvuuden turvaamiseen, yhteistyökuvioita tai haluat lähteä yhteisötilan sponsoriksi kuulemme ajatuksiasi erittäin miellellämme!

Hyvä luo hyvää - yhdessä paljon enemmän!