Tapahtumat

Tämän sivun työstö on Yhdistysavaimella kesken, esim. kalenterin saamme käyttöön vasta syksyllä. Siihen asti otamme vastaan tapahtumatietoja sähköpostitse; eija.makipaa@hronsy.fi.

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme sekä muiden hämeenkyröläisten toimijoiden ajankohtaisia tapahtumia.

Tavoitteenamme on vähentää päällekkäisiä tapahtumia ja olemme luoneet myös Verkostoyhteistyö-sivun, johon pääset tämän sivun reunasta.

Verkostoyhteistyö-sivulla voit ilmoittaa suunnitteilla/työn alla olevasta tapahtumasta. Ilmoittamalla Rönsylle tapahtuman nimi, aika, paikka ja sisältö/toiveet yhteistyötahoille olette mukana luomassa toimivaa tapahtumien verkostoa Hämeenkyrön kuntalaisille.

Tapahtumat ja toiminnot (Yksittäiset tapahtumat löytyvät sivun alaosasta kuukausikohtaisesti)

SPR Hämeenkyrön osasto tiedottaa:

Ensiapuryhmän harjoitukset keväällä 2019. Harjoitukset klo 18.00 alkaen Punaisen Ristin toimitilassa Nuijamiestentie 1, Hämeenkyrö. Tule mukaan harjoituksiimme ja liity reippaaseen porukkaamme!

Lisätietoja:    Kari Lehtiniemi p. 0405397100

                      email:sprhameenkyronosasto@gmail.com

Digiohjaaja tavattavissa:

Digiohjaaja tarjoaa ikäihmisille neuvoja tietokoneiden ja digilaitteiden, kuten älypuhelimen ja tabletin käytössä ilman ajanvarausta. Tervetuloa!

Herättääkö vapaaehtoistoiminta ajatuksia? Poikkea kirjastoon keskiviikkoisin klo 13-15 kahvikupposelle rönsyläisten kanssa!

Hämeenkyrön nivelpiiri tiedottaa:

Vinkkaathan Virtusta työikäisille nivelrikkoisille! Nyt on aika ilmoittautua kevätkauden 2019 Virtu-ryhmiin!
Jos tuttavapiiriisi tai sukuusi kuuluu työikäisiä nivelrikkoisia, jotka voisivat hyötyä vaikkapa omalta kotikoneelta käydyistä, virtuaalisista vertaistukikeskusteluista, vinkkaathan heille tästä mainiosta mahdollisuudesta!

Miten nivelrikko ja muut nivelongelmat vaikuttavat työssä jaksamiseen, millainen liikunta tukee nivelterveyttä, miten henkinen jaksaminen voi parantua, miten sujuu työn ja arjen yhteensovittaminen myös kipujen ja liikuntarajoitteiden kanssa? Näistä ja monista muista aiheista pääset keskustelemaan vertaistuen luoksesi tuovassa Virtussa! Vuoden 2019 virtuaalisen vertaistuen aikataulut ja ilmoittautumispainikkeet löydät osoitteesta www.nivel.fi/virtu. Rekisteröidy/kirjaudu ja tule mukaan! Halutessasi voit osallistua myös nimimerkillä.

Setlementti Kyröskoskela tiedottaa:

Peliongelmaisten tukiryhmä kokoontuu Kotorinnekodilla klo 15.00 tarpeen mukaan torstaisin joka viikko tai joka toinen viikko. Pohdimme hyvässä hengessä peliongelmista aiheutuvia ongelmia. Olet tervetullut mukaan, jos sinä tai joku läheisesi kärsii pelaamisesta aiheutuvista ongelmista. Pääset mukaan ottamalla yhteyttä Tapani Saarelaan sähköpostitse: tapani.elmersson@gmail.com tai puhelimitse: 044 7160633.


Mahnalan maamiesseura tiedottaa:

Kesän 2019 tanssit Mahnalan lavalla kesälauantasin klo 20.00-00.30. Mahnalan lava on aito helmi puhtaassa luonnossa. Lava sijaitsee Hämeenkyrön kauniissa kansallismaisemissa osoitteessa Maisematie 531/13, 39100 Hämeenkyrö. 

Hämeenkyrön seurakunta tiedottaa:

Hämeenkyrön kirkossa kevättalvellla 2019 keskiviikkoiltaisin klo 18.00-18.45 Paastonajan pikkumessut. Tarkempi aikataulu alla:

HUHTIKUU 2019

To 25.4. Etsintäharjoitus Hämeenkyrössä - Vapaaehtoinen pelastuspalvelu

Suomen Punainen Risti yhteistyössä Luoteis-Pirkanmaan Vapepa-toimikunnan kanssa järjestää etsintäharjoituksen Hämeenkyrössä torstaina 25.4. klo 17.30-21.00. Paikka: Liikuntahalli Kosken Syke, Kirkkokatu 4, Hämeenkyrö. Lisätietoja harjoituksesa antaa valmiuspäällikkö Tommi Mattila p. 040 589 5780 tai tommi. mattila@redcross.fi

To 25.4. Vapaaehtoistoiminnan kohtaamispaikka

Vapaaehtoistoiminnan kohtaamispaikka torstaina 25.4. klo 14-16 Aurinkorinteellä (Tunnelikuja 1). Poikkea kahvikupin ääreen keskustelemaan, tapaamaan muita vapaaehtoisia ja jakamaan ajatuksia. Mahdollisuus keskustella myös Rönsyn työntekijöiden kanssa. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, olet lämpimästi tervetullut!

Su 28.4. Varaslähtö vappuun - Nallet bailaa

Mahnalan maamiesseura järjestää Yrjölän Marjatilalla sunnuntaina 28.4. klo 10-14 Varaslähdön vappuun - Nallet bailaa: Ti-Ti Nallen disco, leikkiä ja kivaa tekemistä. Varaslähtö vappuun tarkoittaa, että saa pitää hauskaa ja pukeutua miten tahtoo, oman mielikuvituksen mukaan! Lapset tervetulleita paikan päälle koko perheen ja oman nallekaverin kanssa.

Ti-Ti Nalle tanssittaa ja halaa lapsia klo 11-13 Yrjölän vanhassa kivinavetassa. Nallepajoissa ohjattua ja vapaata leikkiä mm. mahdollisuus poiketa nalleneuvolan terveystarkastuksessa, ottaa osaa kahvikutsuihin tai taidepajaan, ajeluttaa nallea liikennepuistossa, löytää uusia kavereita jne. Kaikki osallistujat palkitaan yllätyksillä! Nallehulinan lisäksi tarjolla kasvomaalausta ja talutusratsastusta. Puimasuulista löytyy virvokkeita ja herkullista marjagelattoa. Kojuissa myynnissä mm. vappupalloja, kakkuarpoja, makkaraa, munkkeja...

Kivinavetassa järjestettävään Ti-Ti Nallen discoon ja leikkipajoihin pääsee osallistumaan 5€ pääsymaksulla, mutta muuten alueelle on vapaa pääsy. Varaa mukaan käteistä ja pikkurahaa ostoksiin.

Tapahtuman järjestää kyläyhdistyksenä toimiva Mahnalan maamiesseura. Mukana menossa IPP.

Ti 30.4. F.E. Sillanpään patsaan vappulakitus

F.E. Sillanpään seura järjestää F. E. Sillanpään patsaan vappulakituksen vappuaattona 30.4. klo 18 Hämeenkyrön Yhteiskoulun ja F. E. Sillanpään lukion puistikossa, Ristamäentie 13. Tervetuloa!


TOUKOKUU 2019

To 9.5. Kirjaston Ystävien lukupiiri

Hämeenkyrön Kirjaston Ystävät järjestää Hämeenkyrön kirjastossa lukupiirin klo 19.00. Keskustellaan luetusta kirjasta. Lisätietoja tarvittaessa: kaija.viitala@luukku.com

KESÄKUU 2019

HEINÄKUU 2019

Su 7.7. Töllinmäen Kesäpäivä 

F.E. Sillanpään seura järjestää sunnuntaina 7.7. klo 13 Töllinmäen kirjailijakodin pihapiirissä, osoitteessa Trossitie 270. Kirjallisuudentutkija Sanna Nyqvist kertoo, mitä Nobel-palkinnoille on tapahtunut sen jälkeen, kun ne on annettu palkinnon saajille. Tervetuloa!