Tapahtumat

Tämän sivun työstö on Yhdistysavaimella kesken, esim. kalenterin saamme käyttöön vasta syksyllä. Siihen asti otamme vastaan tapahtumatietoja sähköpostitse; eija.makipaa@hronsy.fi.

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme sekä muiden hämeenkyröläisten toimijoiden ajankohtaisia tapahtumia.

Tavoitteenamme on vähentää päällekkäisiä tapahtumia ja olemme luoneet myös Verkostoyhteistyö-sivun, johon pääset tämän sivun reunasta.

Verkostoyhteistyö-sivulla voit ilmoittaa suunnitteilla/työn alla olevasta tapahtumasta. Ilmoittamalla Rönsylle tapahtuman nimi, aika, paikka ja sisältö/toiveet yhteistyötahoille olette mukana luomassa toimivaa tapahtumien verkostoa Hämeenkyrön kuntalaisille.

Tapahtumat

DIGIOHJAAJA JA RÖNSY RY KIRJASTOSSA KESKIVIIKKOISIN KLO 13-15

Hämeenkyrön kunta ja Rönsy ry yhteistyössä: Digiohjaaja ja Rönsy ry tavattavissa Hämeenkyrön kirjastossa keskiviikkoisin klo 13-15. Digiohjaaja tarjoaa ikäihmisille neuvoja tietokoneiden ja digilaitteiden, kuten älypuhelimen ja tabletin käytössä ilman ajanvarausta. Tervetuloa!

Herättääkö vapaaehtoistoiminta ajatuksia? Poikkea kahvikupposelle rönsyläisten kanssa!

Hämeenkyrön nivelpiiri tiedottaa:

Vinkkaathan Virtusta työikäisille nivelrikkoisille! Nyt on aika ilmoittautua kevätkauden 2019 Virtu-ryhmiin!
Jos tuttavapiiriisi tai sukuusi kuuluu työikäisiä nivelrikkoisia, jotka voisivat hyötyä vaikkapa omalta kotikoneelta käydyistä, virtuaalisista vertaistukikeskusteluista, vinkkaathan heille tästä mainiosta mahdollisuudesta!

Miten nivelrikko ja muut nivelongelmat vaikuttavat työssä jaksamiseen, millainen liikunta tukee nivelterveyttä, miten henkinen jaksaminen voi parantua, miten sujuu työn ja arjen yhteensovittaminen myös kipujen ja liikuntarajoitteiden kanssa? Näistä ja monista muista aiheista pääset keskustelemaan vertaistuen luoksesi tuovassa Virtussa! Vuoden 2019 virtuaalisen vertaistuen aikataulut ja ilmoittautumispainikkeet löydät osoitteesta www.nivel.fi/virtu. Rekisteröidy/kirjaudu ja tule mukaan! Halutessasi voit osallistua myös nimimerkillä.

Setlementti Kyröskoskela tiedottaa:

Peliongelmaisten tukiryhmä kokoontuu Kotorinnekodilla klo 15.00 tarpeen mukaan torstaisin joka viikko tai joka toinen viikko. Pohdimme hyvässä hengessä peliongelmista aiheutuvia ongelmia. Olet tervetullut mukaan, jos sinä tai joku läheisesi kärsii pelaamisesta aiheutuvista ongelmista. Pääset mukaan ottamalla yhteyttä Tapani Saarelaan sähköpostitse: tapani.elmersson@gmail.com tai puhelimitse: 044 7160633.


HELMIKUU 2019

17.2. Koskikararetki Lavajärven Lavajoelle

Kyrön Luonto järjestää sunnuntaina 17.2. koskikararetken Lavajärven Lavajoelle. Matkaan lähdetään kimppakyydeillä klo 13.00 Kyröskosken Matkahuollolta. Voit tulla myös suoraan Lavajoelle Sirkan sillan tuntumaan noin klo 13.30. 

Retkellä havainnoidaan alueella talvehtivia koskikaroja. Oppaina toimivat Jussi Viitala ja Pyry Majanen. Retki on Kyrön Luonnon muiden retkien tapaan avoin kaikille - tervetuloa mukaan!

20.2. Potilaan oikeudet, mitä uutta? Potilasasiamies Marja Nieminen, Coxa, Tays

Hämeenkyrön Nivelpiiri järjestää Aurinkorinteellä (Tunnelikuja 1) keskiviikkona 20.2 tilaisuuden. Klo 16.30 vertaisporinat ja kahvit. Klo 17.00 alustus: Potilaan oikeudet, mitä uutta? Potilasasiamies Marja Nieminen, Coxa, Tays. 

Tilaisuudessa Kotona Asuen Seniorihoivan esittely ja bingo klo 18.00, palkinnot Kotona Asuen Seniorihoivan palveluista. 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan kivaan joukkoomme! Ohjaajat: Anneli Järvinen-Paananen puh. 050 5252 369 ja Anita Aura. Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@nivel.fi

20.2. Neulonta Pop up - hyvän silmukat

Hämeenkyrön seurakunta ja Rönsy ry yhteistyössä järjestävät vapaaehtoistoiminnan Pop up-tempauksen. Neulotaan yhdessä tilkkuja ja niistä peittoja. Voit olla konkarineuloja tai ensimmäistä kertaa silmukoita luova! Tule mukaan tempauksen aloitus- ja suunnittelutapaamiseen Aurinkorinteelle keskiviikkona 20.2. klo 10.30-11.30.

To 28.2. Vapaaehtoisten iltapala Kyrösjärven rannalla Kauhtuan saunalla!

Hei vapaaehtoinen, tule mukaan torstaina 28.2. Mahdollisuus saunoa ja pulahtaa avantoon, voit tulla halutessasi myös vain iltapalalle. Olemme paikanpäällä klo 17-20, tule omien aikataulujesi mukaan!

Illanvietto on avoin kaikille Hämeenkyrössä vapaaehtoisena toimiville, tule tutustumaan muihin vapaaehtoisiin ja viettämään mukavaa aikaa yhdessä :)

Muistathan ilmoittautua tarjoilujen vuoksi etukäteen Rönsyn Ainolle p. 050 576 2552.

Kauhtuan saunan osoite: Kauhtuantie 6, 39200 Kyröskoski

MAALISKUU 2019

Ke 20.3. Unihäiriöt, uniapnea, tutkimus, hoito. Asiantuntija, esh Margit Knuutila, Tays unipoliklinikka

Hämeenkyrön Nivelpiiri järjestää Aurinkorinteellä (Tunnelikuja 1) keskiviikkona 20.3 tilaisuuden. Klo 16.30 vertaisporinat ja kahvit. Klo 17.00 alustus: Unihäiriöt, uniapnea, tutkimus, hoito. Asiantuntija, esh Margit Knuutila, Tays unipoliklinikka. 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan kivaan joukkoomme! Ohjaajat: Anneli Järvinen-Paananen puh. 050 5252 369 ja Anita Aura. Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@nivel.fi

HUHTIKUU 2019

Ke 17.4. Iäkkäiden liikunta, suoritus- ja toimintakyky, kaatumisten ja murtumien ehkäisy, liikunta ja luusto erikoistutkija, filosofian tohtori, ft Saija Karinkanta, UKK-instituutti

Hämeenkyrön Nivelpiiri järjestää Aurinkorinteellä (Tunnelikuja 1) keskiviikkona 17.4 tilaisuuden. Klo 16.30 vertaisporinat ja kahvit. Klo 17.00 alustus: Iäkkäiden liikunta, suoritus- ja toimintakyky, kaatumisten ja murtumien ehkäisy, liikunta ja luusto erikoistutkija, filosofian tohtori, ft Saija Karinkanta, UKK-instituutti.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan kivaan joukkoomme! Ohjaajat: Anneli Järvinen-Paananen puh. 050 5252 369 ja Anita Aura. Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@nivel.fi

TOUKOKUU 2019

Ke 22.5. Selkäkivun ja väsymyksen hallinta, Psykofyysinen ft Mikko Patovirta. Kevään päättäjäiskahvit, pieni ohjelmatuokio

Hämeenkyrön Nivelpiiri järjestää Aurinkorinteellä (Tunnelikuja 1) keskiviikkona 22.5. tilaisuuden. Klo 16.30 vertaisporinat ja kahvit. Klo 17.00 alustus: Selkäkivun ja väsymyksen hallinta, Psykofyysinen ft Mikko Patovirta. Kevään päättäjäiskahvit, pieni ohjelmatuokio

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan kivaan joukkoomme! Ohjaajat: Anneli Järvinen-Paananen puh. 050 5252 369 ja Anita Aura. Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@nivel.fi