Tulevia tapahtumia

Tämän sivun työstö on Yhdistysavaimella kesken, esim. kalenterin saamme käyttöön vasta syksyllä. Siihen asti otamme vastaan tapahtumatietoja sähköpostitse; eija.makipaa@hronsy.fi.

Tältä sivulta löydät yhdistyksemme sekä muiden hämeenkyröläisten toimijoiden ajankohtaisia tapahtumia.

Tavoitteenamme on vähentää päällekkäisiä tapahtumia ja olemme luoneet myös Verkostoyhteistyö-sivun, johon pääset tämän sivun reunasta.

Verkostoyhteistyö-sivulla voit ilmoittaa suunnitteilla/työn alla olevasta tapahtumasta. Ilmoittamalla Rönsylle tapahtuman nimi, aika, paikka ja sisältö/toiveet yhteistyötahoille olette mukana luomassa toimivaa tapahtumien verkostoa Hämeenkyrön kuntalaisille.

Tapahtumat ja toiminnot (Yksittäiset tapahtumat löytyvät sivun alaosasta kuukausikohtaisesti)

Setlementti Kyröskoskela tiedottaa:

Peliongelmaisten tukiryhmä kokoontuu Kotorinnekodilla klo 15.00 tarpeen mukaan torstaisin joka viikko tai joka toinen viikko. Pohdimme hyvässä hengessä peliongelmista aiheutuvia ongelmia. Olet tervetullut mukaan, jos sinä tai joku läheisesi kärsii pelaamisesta aiheutuvista ongelmista. Pääset mukaan ottamalla yhteyttä Tapani Saarelaan sähköpostitse: tapani.elmersson@gmail.com tai puhelimitse: 044 7160633.


Yleisöluentosarja 2019

Yhdistysten yhteiset luennot yhteistyössä Hämeenkyrön kansalaisopiston kanssa starttaavat syyskuussa 2019

Hämeenkyrön seurakunnan Kahvila-illat Syksy 2019

Hämeenkyrön seurakunta järjestää Naistenkahviloita sekä Naisten ja miesten yhteisiä kahviloita Särkijärven leirikeskuksessa. Alla mainos tilaisuuksista. Kyytejä voitte tiedustella puh. 040 5407405


Hämeenkyrön seurakunnan Miesten Illat Syksy 2019

Hämeenkyrön seurakunta järjestää Miesten Iltoja Särkijärven leirikeskuksessa. Alla mainos tilaisuuksista. 

SYYSKUU 2019

Ma 9.9. Messuavustajakoulutus Hämeenkyrön kirkossa

Hämeenkyrön seurakunta järjestää vapaaehtoisille MESSUAVUSTAJAKOULUTUKSEN ma 9.9. klo 18.00-20.00 Hämeenkyrön kirkossa.

Haluaisitko tulla mukaan tutustumaan, mitä kaikkea messussa voi tehdä ja kokea? Haluatko pienen koulutuksen messun mysteereihin ja kulkuun sekä mahdollisuuden olla mukana silloin kun itse haluat?                                        

Lisätiedot: Anu Mätäsniemi anu.matasniemi@evl.fi  044-7248354

Su 15.9. klo 10.00 järjestetään Hämeenkyrön kirkossa Lähimmäisen messu, jossa aloitetaan syksyn seurakunnallinen työ yhdessä ja vapaaehtoiset saavat siunauksen tehtäviinsä.

lisätietoa:

https://www.hameenkyronseurakunta.fi/tapahtumat/2019-09-15/lahimmaisen-messu

Ke 18.9. Vapaaehtoistoiminnan peruskurssi

Löydä mielekästä tekemistä - tule vapaaehtoiseksi! Kaikille avoin vapaaehtoistoiminnan peruskurssi keskiviikkona 18.9. klo 17-21 päiväkeskus Aurinkorinteellä (Tunnelikuja 1).

Ilmoittauduthan pe 13.9. mennessä Rönsyyn Aino p. 050 576 2552.